• Energetisch Centrum home
  • Behandelingen
  • Opleiding
  • Events
  • Gratis
  • Winkel
  • Blauwe lotus
  • Contact
  • Privacybeleid

Blog

CORONA vertelt

door | Channeling, CORONA, COVID-19, Download | 5 reacties

14-03-2020
05.00u Nederland

Wanneer ik mij afstem en stap in het collectieve veld van Corona, dan ervaar ik direct een druk op mijn borst en een benauwd gevoel. Mijn ademhaling wordt minder diep en sneller. Mijn hartslag gaat omhoog. Het is zowel de angst door onzekerheid wat momenteel heerst omtrent het virus, en het zijn de symptomen van het virus zelf. Bijzonder dat deze twee zoveel overeenkomsten hebben? Nee, het is geen toeval, het is de boodschap!

De werkelijke boodschap achter Corona:

Elimineer, ruim op, minimaliseer en keer helemaal naar binnen.
Alleen JIJ! Geef en ontvang van jezelf, alles zit in jou!
We worden teruggeworpen op onszelf. ZELFLIEFDE! Het ware houden van; startend bij en vanuit onszelf, zelfzorg en zelfliefde. LIEFDE zoals het werkelijk bedoeld is: Van binnenuit leven naar buiten toe. (In plaats van buiten naar binnen) Gedwongen eerst en langdurig naar binnen te keren, keer daarna pas eventueel naar buiten. Maar check goed waarom je de behoefte voor naar buitenkeren wil vervullen. En let op: TV, Internet en sociale media vallen hier ook onder! Het gaat om ALLEEN zijn. Je eigen ware basis en zelfliefde vinden binnen jezelf, vanuit diepe stilte!


Zorg dan ook enkel voor anderen, wanneer je zeker weet dat je goed voor jezelf kunt zorgen en gezorgd hebt. (Ik weet dat dit vele open zorg harten tegen de borst kan stuiten, maar eerlijk, niemand heeft wat aan je als je zelf niet overend blijft of achteraf gezien besmet blijkt te zijn. Er is een groter plan/doel… nu is de tijd van voorbereiding!) En grote, grote DANK naar alle zorgmedewerkers, winkeliers ea die wel op MOETEN staan nu, RESPECT!


Houd je hart en longen open! Blijf goed en diep ademen, adem jezelf schoon. Durf het leven in te blijven ademen! Nuttig zuurstof. (liefst door de neus)

Deep breaths are like little love notes to your body

Corona:

1) Het slaat ons om het hart! (Het bezorgt ons schrik)
2) Het benauwt ons, letterlijk en figuurlijk!

1) Het slaat ons om het hart:
Ons fysieke hart en onze longen staan nauw met elkaar in verbinding. Het hart ligt tussen de longen. Ons hart heeft twee helften; een linker- en een rechterhelft. De linkerkamer pompt zuurstofrijk bloed tot in de tenen, vingers en de kruin. De rechterkamer pompt het bloed naar onze longen. Ons hart is het kanaal van geven en ontvangen. Beiden kunnen niet zonder elkaar. Hoogste tijd om dit beiden aan jezelf te geven. Geef en ontvang van jezelf, alles zit in jou!
Onze longen zorgen voor zuurstof (levensenergie) Maar ze voeren ook afvalstoffen af.
Wanneer wij in angst en/of pijn raken verkleinen wij onze aanwezigheid in onze lichamen. Het energieveld om ons heen wordt kleiner. Maar ook onze aanwezigheid in ons fysieke lichaam wordt minder. Als wij zelf niet volledig wonen in ons lichaam dan hebben virussen en bacteriën etc. (meer) de kans om te komen huizen. Het is belangrijk dat wij ons lichaam, elke cel, volledig weten te bewonen. En onze ruimte buiten ons lichaam energetisch volledig weten in te nemen.

In de natuur is het voor het ecosysteem erg goed als er om de zoveel tijd een goede nachtvorst of vrieskou plaatsvindt. Het ruimt op! Er wordt geëlimineerd. Het brengt de boel in een juiste balans. Het doodt o.a. muggen(-eitjes). De muggen zelf vinden dit waarschijnlijk niet zo leuk… Wij wel! De economie, een onderdeel van ons ecosysteem, draafde al tig jaren maar door, niets hield ons tegen. Met zijn allen flink naar buiten gericht, behoeftes, voldoeningen en leegtes hol opvullend en zoekend buitenaf. Veelal niet of te weinig luisterend naar onszelf. Tot nu… We worden gedwongen, voordat het echt te laat is. De natuur organiseert! En hoe zit het met onszelf? Met ons eigen kleinere ecosysteem? We worden er nu op teruggeworpen om daarnaar te kijken. Doe dit aub! Observeer jezelf en ervaar. Neem daarbij deze hele boodschap mee.

Er zijn mensen die aangeven dat angst je trilling (energie) verlaagt en dat je daardoor vatbaarder zou zijn voor ziektes. Op zich is dit wel waar, MAAR! … er heerst, hoe dan ook, veel onzekerheid bij ons allen momenteel, wat angst kan geven. Wanneer je deze angst probeert te onderdrukken zal dit energie kosten en dus ook je trilling verlagen. Zie het als een bal onder water houden met je hand, dat kost kracht, en hoe langer je het doet, hoe zwaarder het wordt. Terwijl de bal laten drijven, de bal waarnemen maar niet willen leiden, vrijwel geen energie. Let op; De bal omhooghouden, je laten leiden door de angst, kost ook weer energie.

2) Het benauwt ons:
Het is inmiddels bekend dat het Corona virus ons op de longen slaat. De longen staan in verbinding met onze angsten. Als je het benauwd hebt, dan wijst dat vaak op angst, veelal op angst voor de toekomst. Wij worden op de proef gesteld en uitgedaagd in deze, al dan niet collectieve angst. Heb je geen angst voor het ziek worden zelf, dan geeft de grote onzekerheid in de maatschappij je wel een angst voor de toekomst.

Het is van belang dat we onze (collectieve) angsten (longen) herkennen en erkennen, zonder ons erdoor te laten leiden (in contact met ons hart blijven).

Een oude collectieve angst, nog resterend uit de oorlogen is: Onze angst voor tekort. Deze angst zit nog in ons DNA, ons cel-geheugen. Het lichaam herinnert zich iets, wat wij niet (direct) kunnen plaatsen, het lichaam reageert.
Door deze herinnerde angst, met elkaar weer groots in de ogen te mogen kijken, kan deze herkend, erkend en getransformeerd worden.

Wel is het dan zaak om alert te blijven, zodat we onze gevoelens en emoties in het juiste perspectief kunnen plaatsen en ons er niet mee gaan identificeren. Wij zijn niet onze gevoelens en emoties! Wij zijn niet onze angst! In wezen zijn wij niet eens ons lichaam, dit vraagt echter om onthechting in de grootste en hoogste betekenis van het woord.

Zodra wij naast onze angst in vertrouwen weten te blijven, in verbinding met ons hart, zullen wij groeien en overend blijven. Maar hoe doe je dat dan? In deze is het van groot belang dat we diep blijven ademhalen. Zoveel mogelijk door onze neus. Via de neus wordt de lucht gefilterd namelijk, via de mond niet. Ook van groot belang is het om ons niet te verliezen in onze gedachtenstromen en onze emoties.

Het is van belang dat we in verbinding blijven met onszelf en ons hart, door ons te focussen op onze ademhaling. Adem het leven in en hou je longen en je hart schoon! We zouden het bijna niet meer durven met de kans op besmetting, maar juist nu is dit nog belangrijker dan dat dit normaliter al is.

Richt je niet enkel naar buiten. Ook niet online, tv (nieuws) of in sociale media (online events volgen of uitbrengen) Keer naar binnen, jouw wijsheid en liefde zitten in jou, en nergens anders!

Vitamine C, Zink inname, weerstand verhogen, etc. inderdaad, het kan ondersteunen. Maar realiseer je wel dat ook dit handelen is vanuit angst voor tekort …

Juist nu is het van belang om je longen schoon te houden door middel van diep te ademen! Je verzorgt je hele lichaam ermee. Zuurstof in je bloed. Voor de afvoer van alle afvalstoffen! Het geeft je tegelijkertijd zoveel rust en contact met jezelf. Met je angst en met je grootsheid. Adem je vrij! Huil je maar vrij, zing, schreeuw, tril, schud, voel je ware angsten, kijk ze aan, krimp ineen, maar blijf door ademen! Juist wanneer je denkt dat je niet meer kunt, zul je verbaasd staan over wat er gebeuren mag. Durf jij je volledig te openen voor jezelf?

Hou van het leven met je hart en nuttig het leven via je longen!

HOU VAN JEZELF!

 

Wij hopen van harte dat de boodschap helder door mag komen via dit kanaal. Voel en ervaar de boodschap achter deze woorden aub. Wij zijn jullie voorgegaan en hebben zicht, VERTROUW!

Follow ME

Subscribe 4 newsletter